Košarica
0,00 €

Eko korenčkov sok z jabolki 500 ml

2,50 

Korenčkov sok z jabolki in limoninim sokom iz linije sokov EkoGrünt Ekološkega sadjarstva Trstenjak. Okusen sok iz domačih jabolk in korenja, brez dodanega sladkorja.

  • Izdelek kupiš v stekleni embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Sokove nam pripeljejo osebno in pri tem ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Izdelek z ekološkim certifikatom.
  • Veganski izdelek.
  • Lahko vsebuje gluten v sledovih.
Šifra: 1255 Kategorija: Brand:

Opis

Ta sok je prava vitaminska bomba! Z obilico vitamina A in drugih vitaminov, ki se skrivajo v korenju. Korenčku je v enakem deležu dodan še jabolčni sok, ki prispeva sladkobo in naredi sok prav prijeten za pitje. Zato gre v slast tudi otrokom in tistim z malce bolj prefinjenimi brončicami. 😉

Eko korenčkov sok z jabolki pripravljajo na Ekološki kmetiji Trstenjak, ki korenje in jabolka najprej naribajo, nato pa mešanico stisnejo in sok mehansko očistijo. Sok pasterizirajo pri minimalno potrebni temperaturi, da se ohrani čim več hranilnih snovi. Sok je brez konzervansov in brez dodanega sladkorja.

Sok je na voljo v 500 ml steklenici, ki žal ni povratna, a jo lahko vseeno prineseš nazaj v Rifuzl, kjer ji bomo našli novo funkcijo in ji podaljšali življenje še za nekaj časa.

Uporaba in shranjevanje

Sok je pripravljen za takojšnje uživanje. Lahko ga piješ razredčenega z vodo v razmerju 1:1 ali pa kar tako. Super je tudi kot dodatek smoothijem.

Ker je vsaka serija sokov zgodba zase, ni nikoli popolnoma enaka prejšnji seriji. In ker je sok narejen samo iz sadja, lahko pride do odstopanj v barvi in okusu.

Pred odprtjem lahko sok shranjuješ na sobni temperaturi, po odprtju pa ga prestavi v hladilnik in ga porabi v nekaj dneh.

Logotip proizvajalca Ekološko sadjarstvo Trstenjak

Ekološko sadjarstvo Trstenjak

Sadjarski začetki družine Trstenjak segajo v leto 1962 in že od takrat se o njih širi dober glas. V tem času se je njihova pridelava povečala na 40.000 sadnih dreves. Znani so predvsem po sadnih sokovih, ki so iztisnjeni iz svežega in zrelega sadja. In ker sokovom niso dodani nobeni ojačevalci okusa in umetni dodatki, je vsaka serija sokova malce drugačna a nič manj okusna.

Trstenjakovi, ki imajo svoje nasade v Ljutomeru, večino svojih produktov prodajo v šole, vrtce, pa tudi v večje trgovine. Rifuzl zalagajo s sadnimi sokovi, suhim sadjem, v času sezone pa tudi s svežim.

Več …

Korenčkov sok* 50 %, Jabolčni sok* 49%, koncentriran limonin sok* 1%.
Kontrolira SI-EKO-002.

*Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Eko korenčkov sok z jabolki 500 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja