🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 € / kg

Eko kakavovi široki rezanci

7,70  / kg

Ekološki veganski kakavovi široki rezanci Gabaroni na rinfuzo.

  • Kupiš z lastno embalažo. Najbolj priporočamo posode za hrano, vrečke (platnene, plastične).
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Izdelek z ekološkim certifikatom.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 000578 Kategorija: Brand:

Opis

Eko kakavovi široki rezanci so pa nekaj posebnega, saj jih lahko postrežeš kot sladico. Z orehi in medom na primer. Narejene so z ljubeznijo, izpod rok ekipe Gabaroni na Dolenjskem. Ne vsebujejo jajc in mleka, zato so primerne tudi za vegane. So dober vir beljakovin, saj jih vsebujejo kar 16,3g/100g.

Sestavine: Pirina polnozrnata moka,  kakav

Pirina moka je zmleta pira, ki je stoletja predstavljala edino vrsto pšenice. Vsebuje veliko mineralov in vlaknin, ter več beljakovin kot običajne vrste pšenične moke. Pirina polnozrnata moka je mleta iz celega žita, zato je takšna oblika moke najbolj bogata s hranljivimi snovmi.

Kakav vsebuje zelo veliko antioksidantov, mineralov in drugih za zdravje zelo pomembnih snovi, najbolj pozitivno pa vpliva na srce in delovanje srčno žilnega sistema.

Eko kakavove široke rezance dobiš v Rifuzlu na rinfuzo. Iz izkušenj priporočamo, da si za široke rezance pripraviš vrečo, saj so razne posode ponavadi premajhne za količino testenin, ki si jo stranke želijo (široki rezanci namreč držijo svojo obliko in zavzamejo veliko prostora).

Uporaba

Pripravi lonec z vrelo vodo in vanj stresi široke rezance. Kuhaj 3-4 minute in nato odlij vodo. Postrezi takoj – samo z maslom, ali pa sladkimi dobrotami (oreščki, medom, karamelo…)

Shranjevanje

Testenine shranjuj v zaprti posodi v suhem prostoru.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Eko kakavovi široki rezanci”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja