Opis
Pri Ekološkem sadjarstvu Trstenjak so se pred leti domislili inovativne kombinacije jabolk, ingverja in limone. In mešanica ni razočarala. Je ravno prav sladko kisla, s pridihom ostrega ingverja. Narejen je iz domačih jabolk, ki so zrasla na posestvu Trstenjak, perujskega ingverja in limon iz sosednje Italije ali Hrvaške. Sok po stiskanju segrejejo do potrebne temperature in s tem pasterizirajo.
ingverjev sok je na voljo v 1 l steklenici, ki pa ni povratna, a jo lahko vseeno prineseš nazaj v Rifuzl, kjer jo bomo ponudili strankam v ponovno uporabo.
Če si navdušen/-a nad ingverjevimi izdelki, si poglej še bolj pekoč jabolčni sok z ingverjem, v 500 ml pakiranju.
Uporaba in shranjevanje
Jabolčni sok z ingverjem lahko piješ razredčenega z vodo v razmerju 1:1 ali pa kar tako. Super je tudi kot dodatek smoothijem, lahko pa z njim posladkaš vroč čaj. Naša Nives pa pravi, da se ta sok super obnese kot dodatek k domači kombuči. 😛
Ker je vsaka serija sokov zgodba zase in ker je sok narejen samo iz sadja, lahko pride med serijami do odstopanj v barvi in okusu.
Pred odprtjem lahko sok shranjuješ na sobni temperaturi, po odprtju pa ga prestavi v hladilnik in ga porabi v nekaj dneh.
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.