Košarica
0,00 €

Eko jabolčni sok z ingverjem 500 ml, strong

2,60 

Jabolčni sok z ingverjem je pripravljen iz domačih jabolk Ekološkega sadjarstva trstenjak, z dodatkom ostrega ingverjevega soka. Brez dodanega sladkorja.

  • Izdelek kupiš v stekleni embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Trstenjakovi nam izdelke pripeljejo osebno in pri tem ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Izdelek z ekološkim certifikatom.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 1253 Kategorija: Brand:

Opis

Jabolčni sok z ingverjem je pravi vitamin boost za dni, ko ga potrebujemo. Oznaka “strong” namreč pomeni da je sok samo za tiste najbolj pogumne. Višji delež ingverja naredi sok precej ostrega okusa, jabolka pa prispevajo sladkobo. Slednja zrastejo na posestvu sadjarstva Trstenjak, ingver pa prispe iz Peruja. Med proizvodnjo mešanico naribanega sadja stisnejo, precedijo in segrejejo do potrebne temperature za pasterizacijo.

Jabolčni sok z ingverjem je na voljo v 500 ml steklenici, ki pa žal ni povratna. Vseeno bomo Rifuzlarke vesele, če jo boš prinesel/-a nazaj, da jo bomo ponudile drugim strankam v ponovno uporabo.

V Rifuzlovi ponudbi te čaka tudi manj pekoča različica jabolčnega soka z ingverjem in limono, v 1 l pakiranju.

Uporaba in shranjevanje

Jabolčni sok z ingverjem je precej močnega okusa in je bolj piten, če ga malce razredčimo z vodo. Lahko ga uporabiš kot jutranji boost in ga spiješ požirek ali dva za poživitev. Super je tudi kot dodatek k vročemu čaju ali pa doma narejeni kombuči.

Sok je izdelan izključno iz sadja, kar pomeni da se lahko serije med sabo razlikujejo tako v barvi kot v okusu.

Pred odprtjem sok shranjuj na sobni temperaturi, po odprtju pa ga prestavi v hladilnik in ga porabi v nekaj dneh.

Logotip proizvajalca Ekološko sadjarstvo Trstenjak

Ekološko sadjarstvo Trstenjak

Sadjarski začetki družine Trstenjak segajo v leto 1962 in že od takrat se o njih širi dober glas. V tem času se je njihova pridelava povečala na 40.000 sadnih dreves. Znani so predvsem po sadnih sokovih, ki so iztisnjeni iz svežega in zrelega sadja. In ker sokovom niso dodani nobeni ojačevalci okusa in umetni dodatki, je vsaka serija sokova malce drugačna a nič manj okusna.

Trstenjakovi, ki imajo svoje nasade v Ljutomeru, večino svojih produktov prodajo v šole, vrtce, pa tudi v večje trgovine. Rifuzl zalagajo s sadnimi sokovi, suhim sadjem, v času sezone pa tudi s svežim.

Več …

Jabolka* 90%, ingver* 5%, limona*, antioksidant: askorbinska kislina*.
Kontrolira SI-EKO-002.

*Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Eko jabolčni sok z ingverjem 500 ml, strong”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja