🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 € / kg

Eko jabolčni krhlji

14,90  / kg

Jabolčni krhlji iz slovenske ekološke pridelave EKO Kmetije Kastelic, na rinfuzo. 

 

  • Kupiš z lastno embalažo. Najbolj priporočamo steklene kozarce, posode za hrano, vrečke (platnene, plastične).
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Izdelek z ekološkim certifikatom.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 000324 Kategorija: Brand:

Opis

Iščeš suha jabolka brez dodanega sladkorja (in nepotrebne embalaže), ali pa si preprosto želiš sladkanja med gledanjem najljubše serije nadomestiti z nečim zdravim?

Ekološki sušeni krhlji se pripravljajo iz sveže obranih jabolk, nabranih v dolini reke Temenice na Dolenjskem. So prijetnega, kiselkastega okusa. Rastejo na sorti jablan Topaz, namenjenih ekološki kmetijski predelavi.

Ekološki pridelki in izdelki EKO kmetije Kastelic so slovenskega porekla, veganski. Na rinfuzo, zato le pridi in si svoj škrniclj ali kozarček napolni s tem zdravim prigrizkom!

Uporaba in shranjevanje

Shranjuj v tesno zaprti embalaži, najbolje v stekleni (saj je steklo eden boljših materialov, ki ohranja aromo in kakovost izdelka!), na sobni temperaturi.

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na deklaraciji izdelka.

Zanimivost

Ekološka kmetija Kastelic iz Mirne Peči je znana po svojem ekološkem sadjarstvu in predelavi. Njihova dejavnost je v celoti ekološka, pri čemer uporabljajo biodinamične preparate. Poleg svojih znanih jabolk sort Topaz, Opal ter Sansa pridelujejo tudi svežo zelenjavo in žita. Njihova ekološka pridelava in predelava svežih pridelkov zagotavlja visokokakovosten okus ter bogato hranljivo vrednost, ki poskrbi, da se v živilih ohranijo vsi vitamini, minerali in encimi, pomembni za našo vitalnost, zdravje in dobro počutje.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Eko jabolčni krhlji”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja