✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 € / kg

Eko jabolčni čips

28,90  / kg

Jabolčni čips iz slovenske ekološke pridelave EKO Kmetije Kastelic, na rinfuzo.

Ni na zalogi

  • Kupiš z lastno embalažo. Najbolj priporočamo steklene kozarce, posode za hrano, vrečke (platnene, plastične).
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Izdelek z ekološkim certifikatom.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 000343 Kategorija: Brand:

Opis

Iščeš suha jabolka brez dodanega sladkorja (in nepotrebne embalaže), ali pa si preprosto želiš sladkanja med gledanjem najljubše serije nadomestiti z nečim zdravim?

Ekološki jabolčni čips se pripravlja iz sveže obranih jabolk, nabranih v dolini reke Temenice na Dolenjskem. So prijetnega, kiselkastega okusa. Rastejo na sorti jablan Topaz, namenjenih ekološki kmetijski predelavi.

Ekološki pridelki in izdelki EKO kmetije Kastelic so slovenskega porekla, veganski. Na rinfuzo, zato le pridi in si svoj škrniclj ali kozarček napolni s tem zdravim prigrizkom!

Uporaba in shranjevanje

Shranjuj v tesno zaprti embalaži, najbolje v stekleni (saj je steklo eden boljših materialov, ki ohranja aromo in kakovost izdelka!), na sobni temperaturi.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na deklaraciji izdelka.

Zanimivost

Ekološka kmetija Kastelic iz Mirne Peči je znana po svojem ekološkem sadjarstvu in predelavi. Njihova dejavnost je v celoti ekološka, pri čemer uporabljajo biodinamične preparate. Poleg svojih znanih jabolk sort Topaz, Opal ter Sansa pridelujejo tudi svežo zelenjavo in žita. Njihova ekološka pridelava in predelava svežih pridelkov zagotavlja visokokakovosten okus ter bogato hranljivo vrednost, ki poskrbi, da se v živilih ohranijo vsi vitamini, minerali in encimi, pomembni za našo vitalnost, zdravje in dobro počutje.

Logotip proizvajalca Ekološka kmetija Kastelic

Ekološka kmetija Kastelic

V ozadju Ekološke kmetije Kastelic stoji večgeneracijska družina, ki prideluje kakovostno in zdravo ekološko hrano. Najbolj znani so po sadjarstvu in pridelavi jabolk, in z njimi v času sezone zalagajo tudi Rifuzl. Tekom celega leta pa so na voljo tudi vrhunski produkti iz ekološkega topaza. To so jabolčni sok, odličen jabolčni kis, jabolčni krhlji in hrustljavi jabolčni čips.

Poleg jabolk pridelujejo tudi krušna žita, ki jih predelajo v moko ali kar v testenine, občasno pa imajo v ponudbi tudi domače ekološko meso.

Pri Ekološki kmetiji Kastelic verjamejo v sožitje in sodelovanje z naravo, saj le tako lahko pridelajo kakovostno ekološko hrano. Pravijo, da pridelava odlične hrane ni samo njihova naloga, ampak tudi način življenja.

Z ekološko kmetijo Kastelic imamo vzpostavljen krožni sistem, saj z veseljem sprejmejo v ponovno uporabo vso steklovino od sokov in kisa. Prav tako jim vračamo gajbice od jabolk, ter vedra v katerih dobimo krhlje in čips.

Tukaj pa si lahko pogledaš kratek video z njihove kmetije.

Več …

Posušena ekološka jabolka 100%.
Kontrolira SI-EKO-002.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Eko jabolčni čips”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja