✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Eko 100 % jabolčni sok 1 l

2,60 

100% ekološki domači jabolčni sok Ekološke kmetije Kastelic, v stekleni embalaži, 1 l.

  • Izdelek kupiš v stekleni embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 000306 Kategorija: Brand:

Opis

Sveže obrana prijetno kiselkasta jabolk sorte topaz, nabrana v dolini reke Temenice na Dolenjskem so glavna sestavina tega okusnega in osvežujočega jabolčnega soka.

Uporaba in shranjevanje

Izdelek hrani na hladnem in temnem mestu. Po odprtju hrani v hladilniku.

Zanimivost

Ekološka kmetija Kastelic iz Mirne Peči je znana po svojem ekološkem sadjarstvu in predelavi. Njihova dejavnost je v celoti ekološka, pri čemer uporabljajo biodinamične preparate. Poleg svojih znanih jabolk sort Topaz, Opal ter Sansa pridelujejo tudi svežo zelenjavo in žita. Njihova ekološka pridelava in predelava svežih pridelkov zagotavlja visokokakovosten okus ter bogato hranljivo vrednost, ki poskrbi, da se v živilih ohranijo vsi vitamini, minerali in encimi, pomembni za našo vitalnost, zdravje in dobro počutje.

Logotip proizvajalca Ekološka kmetija Kastelic

Ekološka kmetija Kastelic

V ozadju Ekološke kmetije Kastelic stoji večgeneracijska družina, ki prideluje kakovostno in zdravo ekološko hrano. Najbolj znani so po sadjarstvu in pridelavi jabolk, in z njimi v času sezone zalagajo tudi Rifuzl. Tekom celega leta pa so na voljo tudi vrhunski produkti iz ekološkega topaza. To so jabolčni sok, odličen jabolčni kis, jabolčni krhlji in hrustljavi jabolčni čips.

Poleg jabolk pridelujejo tudi krušna žita, ki jih predelajo v moko ali kar v testenine, občasno pa imajo v ponudbi tudi domače ekološko meso.

Pri Ekološki kmetiji Kastelic verjamejo v sožitje in sodelovanje z naravo, saj le tako lahko pridelajo kakovostno ekološko hrano. Pravijo, da pridelava odlične hrane ni samo njihova naloga, ampak tudi način življenja.

Z ekološko kmetijo Kastelic imamo vzpostavljen krožni sistem, saj z veseljem sprejmejo v ponovno uporabo vso steklovino od sokov in kisa. Prav tako jim vračamo gajbice od jabolk, ter vedra v katerih dobimo krhlje in čips.

Tukaj pa si lahko pogledaš kratek video z njihove kmetije.

Več …

Kontrolira SI-EKO-002.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Eko 100 % jabolčni sok 1 l”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja