🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Dnevna pralna plenica Kiss

13,90 

Dnevna pralna plenica za dojenčke in malčke KiSS, prilagodljive velikosti in različnih motivov.

Šifra: 000541 Kategorija: Brand:

Opis

Dnevna pralna plenica KiSS je primerna tako za dojenčke, kakor tudi za malčke. Izdelana je iz mehkega, nežnega in vpojnega bambusovega frotirja, ki je prijazen do otrokove kože. Otrokova koža v njih lažje diha, ni razdražena ter se v primerjavi s plenicami za enkratno uporabo tudi ne segreva. Plenica je vpojna, a ni neprepustna, zato je priporočljivo prek nje poviti prekrivne hlačke (povezava do izdelka) ali vstaviti dodatni vložek za zaščito (povezava do izdelka).

Pralne plenice KiSS so sestavljanje iz zunanje bombažne plasti (100% bombaž), notranjo plast pa sestavljata bambus (77%) in poliester (23%).

Slovenski proizvajalec KiSS zagotavlja široko ponudbo trajnosntih izdelkov za ženske in otroke, narejenih iz trpežnih materialov, zato ti bodo zagotovo služili veliko let! Poleg svojih lastnosti, ki so prijazne okolju, so povrh še veganski in niso testirani na živalih. Naj dodamo še, da jih v Rifuzlu dobiš kar brez embalaže, kar jih naredi še bolj dostopne in privlačne!

Uporaba

Velikost plenice (širina, višina) prilagajaš s pritiskači (barvnimi gumbki). Pred prvo uporabo se priporoča pranje, saj s tem poskrbiš, da je plenica čista in primerna za uporabo. Plenice KiSS peri na 60°C ali na 95°C, ampak je pri pranju na višjih temperaturah možnost zbledelosti barv in natisnjenega motiva.

Po uporabi priporočamo, da plenice namočiš v topli vodi ter jih opereš v najkrajšem možnem času. V kolikor prihaja do trdovratnih madežev, ki jih težko odstraniš, priporočamo uporabo Odorijevega odstranjevalca madežev za perilo (povezava do izdelka) ali belilnega sredstva Puer (povezava do izdelka).

Ko plenice niso več uporabne, jih odvržeš v zabojnik za reciklažo tekstila.

Shranjevanje

Pralne plenice KiSS so lahke in zložljive, zato jih lahko nosiš s seboj tudi na sprehode ali družinska potovanja. Po pranju jih shranjuj na suhem prostoru.

Zanimivost

Pralne plenice so odlična naložba za starše in družine, saj so finančno bistveno bolj ugodne od enkratnih, poleg tega sta pa njihovo vzdrževanje ter uporaba enostavna. Trajnostni tekstilni izdelki, kot so pralne plenice se lahko uporabljaš več let, kar pomeni, da s tem podaljšaš njihovo življenjsko dobo in uporabnost. Njihovo življenjsko dobo lahko podaljšaš tudi tako, da iste plenice uporabiš za naslednjega otroka ali jih podariš komu, ki jih potrebuje.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dnevna pralna plenica Kiss”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja