✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Darilni paket za učitelje/učiteljice – mandljevo maslo + marmelada

19,30 

Ni na zalogi

  • Izdelek kupiš brez embalaže.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
Šifra: 1567 Kategorija: Brands: , ,

Opis

Ekološka kmetija Potočnik Poprask je družinska kmetija v Šaleški dolini, ki je znana po svojih sadnih, zeliščnih in pekovskih izdelkih  – in tudi slastnih marmeladah 😍. . Skupaj z mandljevim maslom slovenske znamke Rok’s bo popestril prav vsako malico. Poleg prilagamo še Recikliranko, vrečko sešito iz babičinih zaves, v katero lahko pospraviš sveže pečen kruhek 🍞. Pa dober tek!

Darilni paketek ti skrbno pospravimo v kartonasto škatlico, dodamo pa mu tudi darilni kartonček “Najboljši učitelj”, “Najboljša učiteljica” ali “Hvala, ker nam pomagate rasti”. 🎁

Logotip proizvajalca Dantesmile

Dantesmile

Dantesmile je prva slovenska zero waste linija naravi prijaznih izdelkov za dom brez odpadkov. Samo pomisli koliko odpadkov se nabere kot posledica uporabe aluminijaste folije, slamic, gobic za pomivanje, plastičnih vrečk… Jasmina iz Dantesmile ima rešitev, saj je za vse to našla zero waste alternative. Zaveda se, da je pot do zmanjšanja odpadkov uspešna le, če spremenimo svoje navade. In tako spodbuja, da jih spremeniš tudi ti, korak za korakom. Mnogo izdelkov izdela sama ali s pomočjo sodelavke Jasmine (ja, kar dve sta 🙂 ).

Namesto aluminijaste folije uporabi čebeljo folijo, ki ti bo služila več let. Namesto plastičnih vrečk, izberi bombažno, ki jo lahko vedno znova opereš in spet uporabiš. Namesto plastičnih gobic Jasmina uporablja krpice za pomivanje iz jute ali pa lufe, ki zrastejo kar v njenem rastlinjaku na Dolenjskem. Od kopalniških do kuhinjskih pripomočkov – vse za tvoj zero waste dom.

Jasmina je skrbna tudi pri pakiranju izdelkov in ne uporablja nepotrebnih plastičnih polnil. Zato so njeni paketi vedno polni papirnatega polnila, ki ga Rifuzlarke vedno znova uporabimo za pošiljanje naših paketov.

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni paket za učitelje/učiteljice – mandljevo maslo + marmelada”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja