✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Darilni paket za učitelje/učiteljice – GLADKA moka + Jagababa vrečka

25,90 

Ni na zalogi

  • Izdelek kupiš brez embalaže.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
Šifra: 1569 Kategorija: Brand:

Opis

Jagababa je družinsko podjetje, ki se ukvarja s ročnim šivanjem hišnega tekstila in tiskom unikatnih grafik. Te pripovedujejo lokalne zgodbe iz slovenske kulturne dediščine. Potica, grahasta kokoš, travniško cvetje, šopek žita, hlebec kruha… Vse to je s sitotiskom natisnjeno na blago. Vsi motivi so tiskani z barvami na vodni osnovi, in so popolnoma neškodljivi za uporabnika kot tudi za naravo. Zakaj ravno lan? Lan je zelo ”brihtna” tkanina. Kruh spravljen v laneno vrečko bo dlje časa ostal svež, saj regulira vsebnost vlage v prostoru in kruhu. V kolikor je kruh zelo vlažen, mu bo lan dovolil dihati in bo prevzel nase odvečno vlago, ter preprečil plesen na kruhu.

Darilni paketek ti skrbno pospravimo v kartonasto škatlico, dodamo pa mu tudi darilni kartonček “Najboljši učitelj”, “Najboljša učiteljica” ali “Hvala, ker nam pomagate rasti”. 🎁

Logotip proizvajalca Jagababa

Jagababa

Jagababa je družinsko podjetje, ki se ukvarja s ročnim šivanjem hišnega tekstila in tiskom unikatnih grafik. Te pripovedujejo lokalne zgodbe iz slovenske kulturne dediščine. Potica, grahasta kokoš, travniško cvetje, šopek žita, hlebec kruha… Vse to je s sitotiskom natisnjeno na blago. Vsi motivi so tiskani z barvami na vodni osnovi, in so popolnoma neškodljivi za uporabnika kot tudi za naravo. Jagababa izdelek je uporaben, kakovosten, trajnosten, ki pripoveduje samosvojo zgodbo, naj gre za eno koko ali dobro ribo, je lahko srce vsake kuhinje ali darilo, ki objame.

Lanene vrečke za kruh Jagababa krasijo rifuzlove stene ob policah s kruhom. Zakaj ravno lan? Lan je zelo ”brihtna” tkanina. Kruh spravljen v laneno vrečko bo dlje časa ostal svež, saj regulira vsebnost vlage v prostoru in kruhu. V kolikor je kruh zelo vlažen, mu bo lan dovolil dihati in bo prevzel nase odvečno vlago, ter preprečil plesen na kruhu.

Pri dostavah lanenih vrečk v Rifuzl ne nastanejo odpadki, vrečke pa so popolnoma brez embalaže.

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni paket za učitelje/učiteljice – GLADKA moka + Jagababa vrečka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja