🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 € / kg

Čistilo za kopalnico rožmarin Odori

8,70  / kg

Bio vegansko čistilo za kopalnico rožmarin ODORI na rinfuzo.

Šifra: 000143 Kategorija: Brand:

Opis

Čistilo za kopalnico je namenjeno čiščenju tuš kabin, kadi, ploščic, pip in ostale kopalniške opreme. Učinkovito odstrani vse vrste vodnega kamna, formula na rastlinski osnovi pa raztopi milne in ostale madeže. Narejen je na rastlinski osnovi, je biorazgradljiv in okolju prijazen. Po uporabi ostane za njim nežen in prijeten vonj rožmarina.

Uporaba

Pred uporabo čistilo pretresi, nato pa nanesi neposredno na površino. Temeljito zdrgni s krpo, nato obriši z mokrim in osuši do suhega.

Za bolj enostavno nanašanje priporočam razpršilko, saj boš s tem čistilo lažje doziral/-a in porabil/-a samo toliko kolikor zares potrebuješ.

Opozorilo
Ne uporabljaj na marmorju in naravnem kamnu!

Shranjuj stran od dosega rok otrok.

Shranjevanje

Za shranjevanje so primerne raznorazne stekleničke (naj bo odprtina za natakanje široka vsaj 1 cm), najboljša pa je posodica z razpršilko. Vedno je dobro, da staro embalažo uporabljamo dokler se popolnoma ne iztroši (tudi če je plastična), da ne pristane prehitro na smetišču.

Shranjuj na sobni temperaturi.

Logotip proizvajalca Odori

Odori

Pri Odori že vrsto let razvijajo popolnoma naravne izdelke za dom in osebno nego, ki so učinkoviti, nežni, dišeči, varni in zdravi, prijazni do kože in narave, celo do pralnega stroja.

Ne vsebujejo fosfatov, konzervansov, barvil, alkoholov, encimov in drugih dodatkov – vsi njihovi izdelki so 100% naravni, iz bio sestavin in vegansko certificirani. Zelišča in cvetove iz Ljubljanskega barja poberejo, stisnejo in zmeljejo, da pridobijo dragocena olja in esence, ki vam jih ponudijo v okolju prijazni embalaži, namenjeni večkratnemu polnjenju. V Rifuzlu pa so skorajda vsi njihovi izdelki na voljo na rinfuzo (refil).

Bistveno pri procesu izdelave je, da sestavin ne pregrevajo, zato ohranijo vse učinkovine dodanih izvlečkov. Večino sestavin pripravijo, vzgojijo in izdelajo sami.

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Čistilo za kopalnico rožmarin Odori”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja