✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Česnovi pski

5,00 

Česnovi pski oziroma česnovi poganjki so avtohtona vrsta istrskega česna, ki veljajo za enako cenjeno kuhinjsko specialiteto kot šparglji, še posebej na Primorskem. V kuhinji se lahko kosajo tudi s čemažem ali celo stročjim fižolom. Uporabiš jih lahko v rižoti, z jajci, dodajaš juham, skuhaš golaž, sveže narežeš v solato, izdelaš namaz ali pa jih vložiš v kis.

Ta izdelek lahko kupiš le preko Rifuzlove naročilnice ali v trgovini.

  • Izdelek kupiš brez embalaže.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
Šifra: 1066 Kategorija: Brand:

Logotip proizvajalca Spajsi Bajsi

Spajsi Bajsi

Spajsi bajsi je majhno družinsko podjetje, ki je nastalo iz ljubezni do čilijev in fermentacije. Celotna rast čilijev, od semena do plodov, se odvija na njihovi kmetiji, na koncu pa sledi predelava. Od vloženih čilijev, kumaric, paprik, do fermentiranih pekočih omak različnih kombinacij, okusov in pikantnosti. Prisegajo na naravno, zato v njihovih izdelkih ne boš našel-a konzervansov in umetnih arom.

Na fermentacijo prisegajo, ker se tekom procesa ohrani hranilna vrednost čilija, razvijejo pa se čudovite arome in okusi. Ti menda prevzamejo tudi tiste ljudi, ki niso zagovorniki pekoče hrane. Si drzneš poskusiti? 😀

Poleg pekočih omak in vložnin nam Jernej iz Spajsi Bajsi dostavlja tudi sezonsko zelenjavo, ki bo še dodatno popestrila tvoj vsakodnevni jedilnik. Seveda je popolnoma naravno pridelana, kmalu pa se bo lahko pohvalila tudi z ekološkim certifikatom.

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Česnovi pski”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja