Opis
Bučni namaz s konopljinimi semeni je priročen namaz za hiter obrok ali malico, a zaradi tega nič manj okusen. V njem prevladuje okus po muškatni buči, pod zobmi pa čutiš koščke konopljinih semen. Kot vsi namazi, ki jih izdeluje Metka, je tudi ta iz samih domačih sestavin z okoliških kmetij ter brez umetnih dodatkov.
Ta namaz je po okusu od vseh Metkinih namazov najbolj nežen in tudi ni tako gost, super se bo prilegel tudi s kakšnimi bolj slanimi krekerji.
Bučni namaz je v Rifuzlu na voljo v 190 g steklenem lončku, ki je povraten.
Uporaba in shranjevanje
Bučni namaz seveda v prvi vrsti služi kot namaz – lahko v sendviču, na obloženih kruhkih, v burgerju… Lahko pa ga uporabiš tudi na druge načine. Vanj lahko pomakaš tortilja čips ali kose sveže zelenjave. Lahko ga zmešaš s paradižnikovo mezgo, da dobiš bučno paradižnikovo omako za testenine, ali pa mu dodaš smetano za kuhanje, da dobiš bolj smetanasto različico omake. 😛
Pred odprtjem lahko namaz hraniš na sobni temperaturi, po odprtju pa ga postavi v hladilnik. Porabi ga v nekaj dneh.
Ko bo kozarček prazen, ga temeljito pomij (od Metke dobiš bonus točke, če ti uspe odstraniti tudi nalepko) in prinesi v Rifuzl, da ga bomo vrnili dobaviteljici v ponovno uporabo.
Zanimivost
Stranke rade posegajo po izdelkih Domače dobrote Metka, ker niso pretirano slani in začinjeni. So brez ojačevalcev okusa in umetnih arom, tako da lahko v njih začutiš čisto vsako sestavino.
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.