✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Bučni namaz s konopljinimi semeni Domače dobrote Metka

3,50 

Zelenjavni namaz iz muškatne buče in konopljinih semen izdelujejo pri Domače dobrote Metka. Privošči si ga na kruhu, s testeninami, z zelenjavo… Na voljo je v 190 g steklenem povratnem lončku.

Ni na zalogi

  • Izdelek kupiš v vračljivi stekleni embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 1470 Kategorija: Brand:

Opis

Bučni namaz s konopljinimi semeni je priročen namaz za hiter obrok ali malico, a zaradi tega nič manj okusen. V njem prevladuje okus po muškatni buči, pod zobmi pa čutiš koščke konopljinih semen. Kot vsi namazi, ki jih izdeluje Metka, je tudi ta iz samih domačih sestavin z okoliških kmetij ter brez umetnih dodatkov.

Ta namaz je po okusu od vseh Metkinih namazov najbolj nežen in tudi ni tako gost, super se bo prilegel tudi s kakšnimi bolj slanimi krekerji.

Bučni namaz je v Rifuzlu na voljo v 190 g steklenem lončku, ki je povraten.

Uporaba in shranjevanje

Bučni namaz seveda v prvi vrsti služi kot namaz – lahko v sendviču, na obloženih kruhkih, v burgerju… Lahko pa ga uporabiš tudi na druge načine. Vanj lahko pomakaš tortilja čips ali kose sveže zelenjave. Lahko ga zmešaš s paradižnikovo mezgo, da dobiš bučno paradižnikovo omako za testenine, ali pa mu dodaš smetano za kuhanje, da dobiš bolj smetanasto različico omake. 😛

Pred odprtjem lahko namaz hraniš na sobni temperaturi, po odprtju pa ga postavi v hladilnik. Porabi ga v nekaj dneh.

Ko bo kozarček prazen, ga temeljito pomij (od Metke dobiš bonus točke, če ti uspe odstraniti tudi nalepko) in prinesi v Rifuzl, da ga bomo vrnili dobaviteljici v ponovno uporabo.

Zanimivost

Stranke rade posegajo po izdelkih Domače dobrote Metka, ker niso pretirano slani in začinjeni. So brez ojačevalcev okusa in umetnih arom, tako da lahko v njih začutiš čisto vsako sestavino.

Logotip proizvajalca Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka je mlada družinska kmetija iz Dornberka v Vipavski dolini, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo sadja, zelenjave in zelišč. V svojih proizvodih uporabljajo lastne pridelke ali pa se obrnejo na okoliške kmetije. In tako nastanejo okusne domače marmelade s čisto malo sladkorja ali pa take popolnoma brez. Zelenjavo vložijo na kislo ali pa pripravijo različne shranke v obliki zelenjavnih namazov in omak. Domača zelišča in cvetove pa spremenijo v osvežilne sirupe. Si že poskusil-a njihov rožmarinov ali bezgov sirup? 😛

Domače dobrote Metka prepoznamo po izvirnih kombinacijah, preprostih sestavinah, brez umetnih dodatkov in pretiranih količin soli. Skupno pa jim je to, da vse nastane pod rokami marljive Metke, ki v kozarčke vkuha še veliko mero ljubezni.

Izdelke Domače dobrote Metka dobiš v povratnih kozarčkih, ki jih vrnemo Metki, da jih ponovno napolni. Še posebej vesela je tistih kozarcev, ki do nje prispejo že brez nalepke. 😉

Več …

Muškatna buča 94 %, jabolčni kis, konopljina semena 2 %, sol, poper, začimbe.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bučni namaz s konopljinimi semeni Domače dobrote Metka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…