Košarica
0,00 €

Bučkin namaz Domače dobrote Metka

2,80 

Okusen in zdrav namaz iz domačih bučk Domače dobrote Metka, 190 g.

Ni na zalogi

  • Izdelek kupiš v vračljivi stekleni embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Metka nam izdelke dostavi osebno.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 000812 Kategorija: Brand:

Opis

Metkin bučkin namaz je pripravljen iz svežih domačih bučk iz Vipavske doline. V kozarčku jim družbo dela še čebula, nekaj gorčice in začimbe.

190 g namaza je na voljo v steklenem kozarčku, ki ga čistega lahko vrneš v Rifuzl. Vrnili ga bomo Metki, ta pa ga bo ponovno uporabila za svoje domače dobrote.

Uporaba in shranjevanje

Namaz se odlično obnese na kanapejih ali brusketah, kot priloga dimljenim sirom, za pomakanje krekerjev ali grisinov… Lahko pa ga enostavno pomalicaš namazanega na kruh.

Pred odprtjem ga lahko hraniš v shrambi na sobni temperaturi, po odprtju pa v hladilniku, kjer bo dober še najmanj 7 dni.

Zanimivost

Domače dobrote Metka so pristne in okusne dobrote iz lokalne zelenjave in sadja. Nastajajo izpod pridnih rok Metke in njenih pomočnikov v Vipavski dolini. Dobrote so manj sladke ali pa celo brez sladkorja, brez ojačevalcev okusa in sledijo bogastvu pristnih naravnih okusov.

Logotip proizvajalca Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka je mlada družinska kmetija iz Dornberka v Vipavski dolini, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo sadja, zelenjave in zelišč. V svojih proizvodih uporabljajo lastne pridelke ali pa se obrnejo na okoliške kmetije. In tako nastanejo okusne domače marmelade s čisto malo sladkorja ali pa take popolnoma brez. Zelenjavo vložijo na kislo ali pa pripravijo različne shranke v obliki zelenjavnih namazov in omak. Domača zelišča in cvetove pa spremenijo v osvežilne sirupe. Si že poskusil-a njihov rožmarinov ali bezgov sirup? 😛

Domače dobrote Metka prepoznamo po izvirnih kombinacijah, preprostih sestavinah, brez umetnih dodatkov in pretiranih količin soli. Skupno pa jim je to, da vse nastane pod rokami marljive Metke, ki v kozarčke vkuha še veliko mero ljubezni.

Izdelke Domače dobrote Metka dobiš v povratnih kozarčkih, ki jih vrnemo Metki, da jih ponovno napolni. Še posebej vesela je tistih kozarcev, ki do nje prispejo že brez nalepke. 😉

Več …

Sestavine: domače bučke in čebula (skupaj 92 %), gorčica (voda, gorčična semena, kis, sol, sladkor, začimbe, naravna aroma, barvilo: riboflavini), naravni jabolčni kis, kurkuma, sol, sladkor.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bučkin namaz Domače dobrote Metka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…