🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Brivski čopič Amon in Anis

32,00 

Brivski čopič Amon & Anis iz slovenskega hruškovega lesa.

Šifra: 000676 Kategorija: Brand:

Opis

Leseni brivski čopič Amon & Anis je narejen iz visokokvalitetnih sintetičnih vlaken, ki ob uporabi zagotavljajo formiranje bogate pene ter udobnega britja pri klasičnem britju z britvico in brivnim milom. Držalo je narejeno iz slovenskega hruškovega lesa ter za vodoodpornost premazano z naravno drevesno smolo. Na voljo v temni barvi.

Brivski čopič Amon & Anis je ročno narejen v Sloveniji, veganski ter ni testiran na živalih.

Uporaba

Pred prvo uporabo čopič umij v topli milnici. Za doseganje bogate pene s čopičem kroži po brivnem milu vsaj 20 sekund. Namiljen čopič po uporabi umij pod tekočo vodo, otresi ter postavi pokonci, da se osuši na zraku. Priporočamo uporabo skupaj z Amon & Anis brivnim milom (povezava do izdelka).

Shranjevanje

Brivski čopič Amon & Anis je elegantnega izgleda ter lahko prenosljiv, zato ga lahko nosiš tudi s seboj. Shranjuj na suhem mestu.

Zanimivost

Držalo brivskega čopiča Amon & Anis je narejen izključno iz slovenskega lesa, za razliko od nekaterih klasičnih brivskih čopičev, katerih držalo sestoji iz plastičnih in neobnovljivih materialov. Prednost lesenega brivskega čopiča je tudi v njegovi trajnosti, saj ti bo služil več let, medtem, ko bi standardni brivski čopiči po nekajkratni ali celo enkratni uporabi zašli v smeti.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Brivski čopič Amon in Anis”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja