🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Brivski čopič Amon in Anis

32,00 

Brivski čopič Amon & Anis iz slovenskega hruškovega lesa.

  • Izdelek kupiš brez embalaže.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 000676 Kategorija: Brand:

Opis

Leseni brivski čopič Amon & Anis je narejen iz visokokvalitetnih sintetičnih vlaken, ki ob uporabi zagotavljajo formiranje bogate pene ter udobnega britja pri klasičnem britju z britvico in brivnim milom. Držalo je narejeno iz slovenskega hruškovega lesa ter za vodoodpornost premazano z naravno drevesno smolo. Na voljo v temni barvi.

Brivski čopič Amon & Anis je ročno narejen v Sloveniji, veganski ter ni testiran na živalih.

Uporaba

Pred prvo uporabo čopič umij v topli milnici. Za doseganje bogate pene s čopičem kroži po brivnem milu vsaj 20 sekund. Namiljen čopič po uporabi umij pod tekočo vodo, otresi ter postavi pokonci, da se osuši na zraku. Priporočamo uporabo skupaj z Amon & Anis brivnim milom (povezava do izdelka).

Shranjevanje

Brivski čopič Amon & Anis je elegantnega izgleda ter lahko prenosljiv, zato ga lahko nosiš tudi s seboj. Shranjuj na suhem mestu.

Zanimivost

Držalo brivskega čopiča Amon & Anis je narejen izključno iz slovenskega lesa, za razliko od nekaterih klasičnih brivskih čopičev, katerih držalo sestoji iz plastičnih in neobnovljivih materialov. Prednost lesenega brivskega čopiča je tudi v njegovi trajnosti, saj ti bo služil več let, medtem, ko bi standardni brivski čopiči po nekajkratni ali celo enkratni uporabi zašli v smeti.

Logotip proizvajalca Amon & Anis

Amon & Anis

Amon & Anis izdelki nastajajo izpod rok strastnega raziskovalca in izdelovalca ekološke kozmetike Amona, vsak izdelek pa krasijo ročno naslikane ilustracije rastlin in totemskih živali, ki jih je upodobila Anis. Njuno delo spremljata entuziazem, inspiracija in zaupanje v notranje vedenje. Načrtovanje in analiziranje je zgolj posledica, ki sledi prvotni nameri. Prepričana sta, da tako nastanejo dobre in lepe stvari.

Amon po končanem študiju ni iskal službe, brez strahu se je posvetil raziskovanju sebe in svojim zanimanjem. Začel je izdelovati različne ekološke izdelke, saj jih v trgovinah kljub obljubam ni našel. Po usodnem srečanju z Anis sta iz domačega eksperimenta ustvarila bogat asortiman ročno narejenih izdelkov v stekleni embalaži. Znana sta predvsem po:

  • učinkovitih EKOLOŠKIH DEODORANTIH, ki zares držijo cel dan,
  • ter EKOLOŠKIH SONČNIH KREMAH z mineralnimi filtri, primernih tudi za najbolj občutljivo kožo.

Vsi izdelki so 100% naravni in vsaj 98% ekološki, certificirani pri IKC UM, ameriški PETA Cruelty Free, veganski pa nosijo tudi angleški certifikat The Vegan Society.

Embalaža izdelkov, ki so na voljo v Rifuzlu, je v celoti vračljiva in se ponovno uporabi.

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Brivski čopič Amon in Anis”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja