✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Breskova marmelada brez dodanega sladkorja Domače dobrote Metka

3,70 

Breskova marmelada brez dodanega sladkorja Domače dobrote Metka, 200 g.

Ni na zalogi

  • Izdelek kupiš v vračljivi stekleni embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Metka nam izdelke dostavi osebno.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
  • Brez glutena.
Šifra: 000531 Kategorija: Brand:

Opis

Breskova marmelada je izdelana iz vipavskih breskev in je brez dodanega sladkorja. Kljub temu ima prijetno in ne prekislo aromo, saj so breskve pobrane ob njihovi optimalni zrelosti. Sadni delež  v marmeladi je več kot 99 %, zato v njej res okusiš sadje in ne samo sladkorja. Za želiranje je uporabljeno sredstvo agar agar, ki je rastlinskega izvora, tako da je marmelada primerna tudi za vegane.

Uporaba in shranjevanje

Marmelade niso samo za na kruh. Z njo si lahko obogatiš jogurt, kosmiče, kašo, skuto ali pa kakšno drugo sladico. Preprost in hranljiv zajtrk z marmelado je tako lahko tudi kuhana prosena kaša, na katero po vrhu dodaš žlico marmelade.

Pred odprtjem marmelado shranjuj v omari ali shrambi, po odprtju jo prestavi v hladilnik in po priporočilu porabi v enem tednu (če boš zajemal/a s čisto žlico ti bo lahko zdržala tudi dlje).

Čist kozarček prinesi nazaj v Rifuzl, da ga bomo vrnili dobavitelju v ponovno uporabo.

Zanimivost

Domače dobrote Metka so domači izdelki, ki prihajajo z mlade kmetije iz Vipavske doline. Njihovi marmelade, sokovi, pomake, zelenjavni namazi in kompoti so izdelane iz lokalno pridelanega sadja zelenjave in zelišč. Dobrote so manj sladke ali pa celo brez sladkorja, brez ojačevalcev okusa in sledijo bogastvu pristnih naravnih okusov.

Logotip proizvajalca Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka je mlada družinska kmetija iz Dornberka v Vipavski dolini, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo sadja, zelenjave in zelišč. V svojih proizvodih uporabljajo lastne pridelke ali pa se obrnejo na okoliške kmetije. In tako nastanejo okusne domače marmelade s čisto malo sladkorja ali pa take popolnoma brez. Zelenjavo vložijo na kislo ali pa pripravijo različne shranke v obliki zelenjavnih namazov in omak. Domača zelišča in cvetove pa spremenijo v osvežilne sirupe. Si že poskusil-a njihov rožmarinov ali bezgov sirup? 😛

Domače dobrote Metka prepoznamo po izvirnih kombinacijah, preprostih sestavinah, brez umetnih dodatkov in pretiranih količin soli. Skupno pa jim je to, da vse nastane pod rokami marljive Metke, ki v kozarčke vkuha še veliko mero ljubezni.

Izdelke Domače dobrote Metka dobiš v povratnih kozarčkih, ki jih vrnemo Metki, da jih ponovno napolni. Še posebej vesela je tistih kozarcev, ki do nje prispejo že brez nalepke. 😉

Več …

Sveže vipavske breskve 99,9 %, želirno sredstvo: agar agar, antioksidant: askorbinska kislina. Izdelano iz 105 g sadja na 100 g končnega izdelka. Brez dodanega sladkorja. Samo naravno prisotni sladkorji

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Breskova marmelada brez dodanega sladkorja Domače dobrote Metka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…