🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Blazinice za čiščenje obraza 12 kos + vrečka KISS

11,90 

Blazinice za čiščenje obraza iz bambusovega frotirja 12 kos z vrečko KISS.

Šifra: 000314 Kategorija: Brand:

Opis

Blazinice za čiščenje obraza Kiss so izdelane iz belega bambusovega frotirja, ki je zaradi svoje mehkobe zelo nežen do kože. Namenjene so večkratni uporabi – odstranjevanju ličil, sončnih krem in druge kozmetike. Primerne so za vse vrste kože in vse vrste odstranjevalcev ličil. V Rifuzlu ponujamo dva različna paketa blazinic za čiščenje obraza:

  • Blazinice za čiščenje obraza 6 kosov
  • Blazinice za čiščenje obraza 12 kosov + vrečka za shranjevanje

Z nakupom blazinic za čiščenje obraza na dolgi rok prihraniš, saj ti ni treba ves čas kupovati vatk za odstranjevanje ličil, blazinice pa lahko uporabljaš tudi več let.

Uporaba

Za odstranjevanje ličil uporabi čistilni tonik/mleko/olje, ki ga naneseš na blazinico ali neposredno na obraz. Za boljši izkoristek lahko uporabiš obe strani blazinice.

Umazane blazinice zbiraj v priloženi vrečki ali pa v kateri drugi. Opereš jih lahko v pralnem stroju na 60°C. Svetuje se tudi pranje v vrečki, da se katera od blazinic ne izgubi v bobnu pralnega stroja.

Opozorilo
Blazinice niso namenjene odstranjevanju laka za nohte, saj jih lahko v ta namen uporabimo le enkrat. Lak namreč lahko ostane dlje časa na površini blazinic in se ga zelo težko odstrani.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Blazinice za čiščenje obraza 12 kos + vrečka KISS”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja