✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Biorazgradljiva gobica za pomivanje

5,00 

Gobica za pomivanje posode znamke If You Care iz naravnih materialov, ki jo po uporabi lahko brez slabe vesti odvržeš med biološke odpadke. Se super peni in omogoča učinkovito čiščenje posode ali površin v kuhinji. Dimenzije 10 x 12 cm.

19 na zalogi

  • Izdelek kupiš v papirnati/kartonski embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka nastane nekaj odpadkov. Izdelke If you care dobimo v kartonastih škatlah, ki jih uporabimo za pošiljanje paketov.
  • 🇩🇪 Poreklo: Nemčija.
Šifra: 1246 Kategorija: Brand:

Opis

Še kolebaš, če bi res zamenjal-a plastično gobico za pomivanje z gobico iz naravnih materialov, ker ne veš, kako se bo obnesla? Pa tudi njena cena je višja – zakaj?

Ta gobica je po svoji funkciji popolnoma primerljiva klasični gobici za pomivanje posode, saj je prav tako prepredena z luknjicami različnih velikosti in omogoča zelo dobro vpojnost ter veliko količino pene. Velik bonus je seveda to, da je narejena iz naravnih materialov (celuloze) in tako ne spušča škodljive mikroplastike v okolje. Svojo višjo ceno pa dodatno upraviči še s tem, da jo lahko med uporabo pereš v pralnem stroju (ali pa pomivalnem) in jo tako lahko uporabljaš več mesecev! Kaj ni to super?

Dimenzija gobice je 10 x 12 cm, če ti je prevelika, jo preprosto prerežeš s škarjami na polovico in tako dobiš dve gobici. 😉

Uporaba in shranjevanje

Pred uporabo gobico zmoči z vodo in na njo nanesi gel za ročno pomivanje posode ali pa z njo podrgni po milu za pomivanje posode. Uporabiš jo lahko v kuhinji za pomivanje posode ali za čiščenje različnih površin v gospodinjstvu. Po uporabi jo dobro speri, ožemi in postavi na suho mesto, da se bo posušila in ne bo dobila neprijetnega vonja. Če do tega vseeno pride, jo lahko opereš v pralnem ali pomivalnem stroju do 90 °C. Pri tem se bo malce skrčila, a ob stiku z vodo bo zopet enako funkcionalna kot prej.

Ko se ti bo zdelo, da ne opravlja več dobro svoje funkcije in gobica začenja razpadati, jo lahko odvržeš med biološke odpadke.

Zanimivost

Si kdaj pomislil/-a, da lahko novo gobico uporabljaš najprej v kuhinji, kasneje – ko bo manj ugledna, pa jo lahko preseliš v kopalnico ali delavnico. Gotovo ti pride prav tudi za bolj umazana opravila in tako bo njena življenjska doba še malce daljša. 😉

Logotip proizvajalca If You Care

If You Care

If You Care izdelki so za vse, ki jim je mar in ki se zavedajo, da se vse velike spremembe začnejo z majhnimi dejanji v okviru doma. Vsak izmed nas lahko prispeva k varovanju okolja in še tako majhen prispevek je boljši kot noben.

If You Care združuje dvoje: okolju najbolj prijazne izdelke za kuhinjo in gospodinjstvo ter visoko kakovostne in najučinkovitejše ekološke alternative, s katerimi zmanjšujemo količino odpadkov v domu. Izdelki so narejeni iz obnovljivih virov, pri proizvodnji se prisega na trajnostno gospodarjenje z gozdovi, uporaba izdelkov pa zmanjšuje ogljični odtis gospodinjstva.

Izdelki If You Care ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov, niso in nikoli ne bodo testirani na živalih, papir ni beljen, pri proizvodnji pa se ne uporablja klora in naftnih derivatov.

Zakaj uporabljati izdelke If You Care? Ker vam je mar!

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Biorazgradljiva gobica za pomivanje”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…