🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Biorazgradljiva čebelja folija 35 x 35 cm

10,99 

Biorazgradljiva čebelja folija iz bio bombaža in čebeljega voska za živila 35 x 35 cm Dantesmile.

Šifra: 000089 Kategorija: Brand:

Opis

Biorazgradljiva čebelja folija za živila je folija za večkratno uporabo in je alternativa plastičnim in aluminijastim folijam za shranjevanje živil. Izdelana iz bio bombažne krpe, ta pa je prepojena s slovenskim čebeljim voskom (dodana sta mu še jojobino olje in ročno nabrana smrekova smola). Je vodoodporna in tako primerna za shranjevanje hrane, zavijanje sendvičev za na pot, pokrivanje pijače… Če lepo skrbimo za njo, jo lahko uporabljamo tudi več let!

V Rifuzlu so na voljo folije treh različnih dimenzij:

Uporaba

S folijo pokrij posodico/zelenjavo/sendvič in jo za nekaj sekund objemi z dlanmi. Pod toploto dlani bo folija postala ravno toliko lepljiva, da bo ohranila obliko, ki si jo želiš.
Po uporabi folijo speri pod hladno vodo, podrgni z gobico in blagim detergentom za pomivanje posode. Obriši do suhega ali pa pusti da se posuši na zraku.

Opozorilo
Folije nikoli ne spiraj s toplo vodo, da po nesreči ne odstraniš plasti iz voska. Prav tako folije ne suši na radiatorju ali soncu.

Shranjevanje

Shranjuj v suhem prostoru na sobni temperaturi.

Zanimivost

Ker je naravna folija za živila izdelana iz čebeljega voska, ki je bogat z aktivnimi sestavinami, je hrana, ki je prekrita z njo, varno sveža, predvsem zahvaljujoč propolisu, ki je znotraj čebeljega voska.
Čebelji vosek ni ekološko certificiran, a ga pridobivajo od slovenskega ekološkega čebelarja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Biorazgradljiva čebelja folija 35 x 35 cm”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja