🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Bio jogurt s sadjem Kekec 370 ml

3,10 

Bio kravji jogurt s pravim sadjem in brez sladkorja 370 ml Kekec.

  • Izdelek kupiš v vračljivi stekleni embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Izdelek z ekološkim certifikatom.
  • Vsebuje laktozo.
Šifra: 000272 Kategorija: Brand:

Opis

Bio jogurt s sadjem je domač kravji jogurt iz surovega mleka proste pašne reje v katerem se preliva sadni pripravek za posladek. Ta je iz domačega sadja, če se le da, sezonskega. Pogosto so to maline, jagode, slive… Če pa ima sadje veliko kisline, mu dodajo kapljo medu.

Kot vsi Kekčevi izdelki je tudi jogurt s sadjem brez konzervansov in stabilizatorjev, ročno izdelan in polnjen v stekleno povratno embalažo.

Uporaba in shranjevanje

Jogurt s sadjem je idealen za malico, tudi otrokom bo šel v slast.

Pri naravnih mlečnih izdelkih je temperatura shranjevanja izredno pomembna. Vsi izdelki so namreč polni organizmov, ki na višjih temperaturah zaživijo in začnejo predelovati izdelek. To lahko opaziš kot kisanje mleka, ali pa poslabšanje okusa že kislih izdelkov. Predviden rok uporabe izdelka lahko tako dosežeš le s pravilnim shranjevanjem. Zato vse mlečne izdelke shranjuj v hladilniku.
Čist kozarček prinesi nazaj v Rifuzl, vrnili ti bomo kavcijo, kozarček pa bo ponovno uporabljen.

Zanimivost

Mlečni izdelki sirarstva Kekec so povsem naravni, zato tudi konsistenca in okus izdelkov nista vedno enaka. To namreč omogoča samo industrijska pridelava živil. Mleku se vsakodnevno spreminja sestava, zato tudi izdelki iz njega ne morejo biti vedno enakega okusa in teksture. Tako vsaj vemo, da gre za resnično naravne izdelke brez konzervansov in stabilizatorjev. In v tem je čar ekološkega in naravnega sirarstva.

Logotip proizvajalca Eko kmetija in sirarstvo Kekec

Eko kmetija in sirarstvo Kekec

Že desetletja nudijo kakovostna polnovredna, ročno izdelana bio živila in več kot 20 krat mednarodno nagrajene mlečne izdelke iz kravjega, ovčjega in kozjega mleka proste reje. Živali od pomladi do jeseni pasejo kakovostno travo, v zimskem času imamo zanje seno.

Z vsem znanjem in ljubeznijo skrbijo za živali in jim dajejo prostor pod soncem. Samo tako je lahko tisto, kar ustvarjajo, najboljše za vse, ki uživajo v ekoloških pridelkih njihove kmetije.

Obraz znamke je Maja Kekec, po izobrazbi univ. dipl. inž. živ. tehnologije, ki je v sklopu ekološke kmetije odgovorna za predelavo in prodajo bio izdelkov.

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bio jogurt s sadjem Kekec 370 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja