✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Bezgov sirup 700 ml Domače dobrote Metka

5,00 

Bezgov sirup Domače dobrote Metka, 700ml v povratni steklenici.

  • Izdelek kupiš v vračljivi stekleni embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Metka nam izdelke pripelje osebno v povratni embalaži.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 000828 Kategorija: Brand:

Opis

Metkin Bezgov sirup je klasičen sirup iz skrbno nabranih bezgovih cvetov in sladkorja. Za kanček kislosti mu je dodana še citronska kislina. Sirup je domač izdelek, ki ne vsebuje umetnih arom in barvil.

V Rifuzlu je na voljo v 700ml povratni steklenici.

Uporaba in shranjevanje

Osvežilno pijačo si pripraviš tako, da zmešaš sirup in vodo v razmerju 1:8. Za večji užitek dodaj še kocko ledu, rezino limone in par svežih listov melise. S sirupom si lahko posladkaš čaj, ali pa ga uporabiš pri pripravi koktajlov.

Po odprtju steklenico hrani v hladilniku.

Ko bo steklenica prazna, jo prinesi v Rifuzl, mi pa jo bomo vrnili Metki, da jo bo ponovno uporabila.

Zanimivost

Domače dobrote Metka so domači izdelki, ki prihajajo z mlade kmetije iz Vipavske doline. Njihovi marmelade, sokovi, pomake, zelenjavni namazi in kompoti so izdelane iz lokalno pridelanega sadja zelenjave in zelišč. Dobrote so manj sladke ali pa celo brez sladkorja, brez ojačevalcev okusa in sledijo bogastvu pristnih naravnih okusov.

Logotip proizvajalca Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka je mlada družinska kmetija iz Dornberka v Vipavski dolini, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo sadja, zelenjave in zelišč. V svojih proizvodih uporabljajo lastne pridelke ali pa se obrnejo na okoliške kmetije. In tako nastanejo okusne domače marmelade s čisto malo sladkorja ali pa take popolnoma brez. Zelenjavo vložijo na kislo ali pa pripravijo različne shranke v obliki zelenjavnih namazov in omak. Domača zelišča in cvetove pa spremenijo v osvežilne sirupe. Si že poskusil-a njihov rožmarinov ali bezgov sirup? 😛

Domače dobrote Metka prepoznamo po izvirnih kombinacijah, preprostih sestavinah, brez umetnih dodatkov in pretiranih količin soli. Skupno pa jim je to, da vse nastane pod rokami marljive Metke, ki v kozarčke vkuha še veliko mero ljubezni.

Izdelke Domače dobrote Metka dobiš v povratnih kozarčkih, ki jih vrnemo Metki, da jih ponovno napolni. Še posebej vesela je tistih kozarcev, ki do nje prispejo že brez nalepke. 😉

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bezgov sirup 700 ml Domače dobrote Metka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja