Košarica
0,00 €

Bezgov sirup 500 ml

4,00 

Domač bezgov sirup Ekološke Kmetije Potočnik Poprask, v stekleni embalaži, 500 ml. Za pripravo osvežilne bezgove pijače.

Ni na zalogi

  • Izdelek kupiš v vračljivi stekleni embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 1073 Kategorija: Brand:

Opis

Sveže nabran bezeg, ki raste na hribovitem predelu slovenske zemlje med Šoštanjem in Šmartnim ob Paki, je temeljna sestavina tega nežnega bezgovega sirupa, z dodanim limoninim sokom. Sirup je odličen v vseh sezonah-poleti kot osvežilna hladna pijača ali pozimi kot dodatek k toplemu čaju. Dobiš ga v 500 ml steklenici.

Pridelki in izdelki Ekološke kmetije Potočnik Poprask so preverjeno vrhunske kakovosti in slovenskega porekla.

Uporaba in shranjevanje

Pred uporabo pretresi. Sirup razredči v vodi v razmerju 1:7. Da bo pijača še bolj osvežilna ji dodaj še nekaj rezin limone, meliso in par kock ledu. Čista zmaga! Uporaben pa je tudi pozimi, saj ga lahko dodaš tudi k toplemu čaju namesto sladkorja.

Zaprt sirup je uporaben najmanj do datuma, natisnjenega na embalaži. Hrani ga na hladnem in temnem mestu, po odprtju pa v hladilniku. Ko bo steklenica prazna, jo pomij in prinesi v Rifuzl, mi pa jo bomo vrnili dobavitelju, da jo bo ponovno uporabil.

Zanimivost

Ekološka kmetija družine Potočnik Poprask slovi po svojih vrhunskih izdelkih. V Rifuzlu sta njihova najbolj priljubljena izdelka zagotovo domači pirini piškoti s čokolado ter piškoti z brusnicami in belo čokolado. Si jih že poskusil-a?

Eko kmetija Potočnik-Poprask

Eko kmetija Potočnik Poprask je ena prvih ekoloških kmetij v Šaleški dolini, saj so se z ekološkim certifikatom lahko pohvalili že leta 2003. V Rifuzlu najdeš njihove najrazličnejše marmelade, sirupe, ter slastne piškote. Tistim z brusnico in belo čokolado se je še kako težko upreti. Vse to je izdelano v domačem krogu, pod taktirko Aleša in Tatjane, ki poskrbita, da so sestavine kar se da kvalitetne in lokalne.

Med Rifuzlom in kmetijo Potočnik Poprask bi lahko napeljali kar redno linijo za prevažanje piškotov. Vedno jih namreč čisto prehitro zmanjka. Dobimo jih v vedrih, ki si jih s Tatjano izmenjujemo, tako pri tem ne nastane noben odpadek. Steklenice od sirupov in kozarce od marmelad prav tako vračamo, da jih na kmetiji ponovno napolnijo z dobrotami.

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bezgov sirup 500 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja