🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 € / kg

BeLife kombucha INGVER

5,70  / kg

Domača slovenska fermentirana gazirana pijača z okusom ingverja in limonske trave BeLife kombucha na rinfuzo.

Šifra: 000368 Kategorija: Brand:

Opis

BeLife kombucha je naravna slovenska, domača gazirana pijača, pridelana iz najkakovostnejših sestavin-narejena na bazi zelenega in črnega čaja ter sladkorja, ki se s posebnim postopkom vkuhavanja, fermentacije in skladiščenja spremenijo v osvežilen čudežni napitek, ki ni le dobrega okusa, ampak tudi zelo zdravilen za naš organizem in črevesno floro!

BeLife kombucha Ingver-Limonska trava je primerna za vse, ki si želijo poleg prednosti, ki jih ponuja ta živ napitek okusiti še svežino pekočega ingverja z dodano citrusno limonsko travo. Poleti ali pozimi-dvomimo, da se ji boš lahko uprl-a!

Izdelano v Sloveniji s postopkom 100% naravne fermentacije, iz naravnih sestavin, brez dodanih konzervansov, kemikalij in pasterizacije. Veganski izdelek, brez glutena in alkohola. Pijača je nizkokalorična, z nizko vsebnostjo sladkorjev. Iz kontrolirane proizvodnje.

V Rifuzlu je na voljo na rinfuzo, zato le pridi na obisk in si zagotovi polno stekleničko (ali dve) tvoje najljubše pijače, ki jo lahko dobiš v različnih okusih! (povezava do BeLife Kombuč)

Uporaba in shranjevanje

Zaradi svojih “živih” lastnosti se kombučo hrani v hladilniku in uživa ohlajeno. Pijača je brezalkoholna (vsebnost alkohola ne presega 0,5%), zato jo lahko uživajo tudi otroci.

Zanimivost

Kombuča je zdravilni napitek s številnimi pozitivnimi učinki, ki ga različne kulture po svetu zaradi svojih prednosti uporabljajo že od davnine. Pripravlja se po tradicionalnih postopkih fermentacije različnih vrst pravih čajev, sladkorja in vode, da se ustvari živa kultura kombuča. Pijači pravimo, da je živa, saj je med pridelavo ne segrevamo oziroma pasteriziramo, kot se to počne z večino ostalih gaziranih pijač, ki so na voljo v konvencionalnih prodajalnah, zato se odlično obnese kot (ne le okusen, ampak tudi mnogo bolj zdrav) nadomestek sladkanim gaziranim pijačam. Njena vsebnost bakterij in kvasovk, ki se ustvarijo med postopkom fermentacije pozitivno vplivajo na človeški organizem in počutje, saj vsebujejo telesu pomembne antioksidante, preprečujejo nastanek škodljivih mikroorganizmov, ščitijo imunski sistem in med drugim kot naravni probiotik ohranjajo zdravo črevesno floro.

Za več informacij o slovenskem podjetju BeLife klikni na ta video.

Logotip proizvajalca BeLife

BeLife

Kombučo izdelujejo, ker želijo pokazati, da je možno narediti pijačo, ki ima tradicijo, je telesu prijazna in predvsem živa in pitna.

Ime BeLife je nastalo na čisto preprost način: ljudem želijo omogočiti “življenje”, pa naj bo to na kakršenkoli način.

Zaradi omenjene težnje pri BeLife Kombuchi zagotavljajo ohranjanje življenja v napitku. Da bi življenje ohranili, pri napitku BeLife Kombucha uporabljajo posebno metodo fermentacije in proizvodnje, kar zagotavlja, da zaužijete stoodstotno naravne sestavine in vse encime, ki jih vaše telo pri vsakodnevnih naporih potrebuje za življenje.

Kombuča je primerna za vsakoga 🙂

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BeLife kombucha INGVER”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja