🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Arašidovo maslo Rok’s CHRUNCHY 300 g

6,50 

Arašidovo maslo Rok’s crunchy s koščki arašidov 300 g.

  • Izdelek kupiš brez embalaže.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 000752 Kategorija: Brand:

Opis

Rok’s arašidovo maslo je izdelano iz 100% praženih arašidov. Arašidovo maslo ne vsebuje dodanega palmovega olja, je popolnoma naravno in brez konzervansov.

Arašidi so kljub alergijam povezanih z njimi zelo koristni. Bogati so s folno kislino, vitaminom E, predvsem pa z beljakovinami (kar 26g/100g), zato po njih večkrat posegajo vegani in vegetarijanci.

V Rifuzlu ponujamo gladko arašidovo maslo (300 g) in hrustljavo arašidovo maslo (300 g), ki pa je na voljo tudi v rinfuzi.

Uporaba in shranjevanje

Arašidovo maslo se odlično poda z marmelado na kruh, z jabolki, banano, kokicami, lahko pa tudi kar na žlico, ko nihče ne gleda.

Shranjuj v suhem prostoru na sobni temperaturi do 25°C.

Zanimivost

Si vedel-a, da v Rifuzlu dobiš tudi sveže mleto arašidovo maslo na rinfuzo? Rok nam je prinesel prav strojček za izdelavo arašidovega masla – ker ve, da je sveže boljše.

Logotip proizvajalca Rok's

Rok's

“Smo kar jemo, zakaj torej ne bi jedli dobro da bi se tako tudi počutili” to je Rokova motivacija, njegov “zakaj”.

Enostavno povedano, obožuje oreške in oni obožujejo njega. Če temu doda še svojo strast do novih izzivov, je trenutni rezultat neizbežen.

Ko je iskal zase najboljši arašidov namaz je naletel na zelo malo izbire, zato se je odločil, da stvar vzame v svoji roke. Dobesedno.

In tako se je vse skupaj začelo. Danes je ponosen lastnik 100% “nut” znamke, katero je poimenoval po sebi, ker verjame v njo in njene produkte.

Ponosen je na vse produkte, a z dnem ko se jim je pridružil še 100% mandljev namaz in sladoled z okusom arašidov, je doumel, da za njih ni meja.

Rastemo skupaj.

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Arašidovo maslo Rok’s CHRUNCHY 300 g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja