Košarica
0,00 € / kg

Arašidovo maslo rinfuza

(1 mnenje stranke)

12,00  / kg

Sveže mleto arašidovo maslo na rinfuzo, direktno v tvojo posodico. Narejeno iz Rok’s praženih arašidov.

  • Kupiš z lastno embalažo. Najbolj priporočamo steklene kozarce, posode za hrano. Ker meljemo direktno iz mlina, naj ima posoda dovolj širok vrat, vsaj 5 cm.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Arašide za izdelavo arašidovega masla dobimo v povratnih 6 kg vedrih, ki jih vračamo dobavitelju.
  • 🇦🇷 Poreklo: Argentina.
Šifra: 000742 Kategorija: Brand:

Opis

V Rifuzlu lahko ekskluzivno dobiš sveže arašidovo maslo, zmleto pred tvojimi očmi, v tvojo embalažo, v količini kot jo želiš. 😉 Hrustljavo sveže arašidovo maslo zmeljemo iz Rok’s praženih arašidov, iz katerih je narejeno tudi Rok’s arašidovo maslo, ki je sicer pakirano v lonček.

Kot tudi vsa ostala Rokova masla je sveže arašidovo maslo zmleto le iz 100 % praženih arašidov, katerim niso dodana olja, konzervansi ali sol.

Če nimaš alergije na arašide, so arašidi zelo koristni v tvoji prehrani. Bogati so s folno kislino, vitaminom E, predvsem pa z beljakovinami – kar 26 g/100 g.

Uporaba in shranjevanje

Arašidovo maslo se odlično poda z marmelado na kruhu, z na krhlje narezanimi jabolki, bananami, kokicami, lahko pa tudi kar na žlico, ko nihče ne gleda. ? Zelo uporaben je pri peki piškotov in sladic, prav tako popestri razne kašice za zajtrk. Uporabiš ga lahko tudi pri slanih jedeh, npr. v kakšnih karijih, omakah ali pa pri tej slastni afriški enolončnici.

Sveže mleto arašidovo maslo shranjuj na sobni temperaturi do 25 °C.

Logotip proizvajalca Rok's

Rok's

Zgodba Rok’s nut butter se je začela že pred leti, ko Rok na trgu ni našel arašidovega masla, ki bi bil res dobre kvalitete. Tako se je odločil,  da bo ponudbo ustvaril kar sam. Danes je ponosen lastnik podjetja Rok’s, ki svojo ponudbo iz dneva v dan širi. Na prvem mestu mu je vrhunska kvaliteta oreščkov iz katerih nato skrbno zmelje namaze – take s koščki ali pa take popolnoma gladke. Pri izbiri oreščkov je vedno bolj inovativen, tako lahko v njegovi ponudbi najdeš že vse od klasičnega arašidovega in mandljeveda masla, do takega iz indijskih oreščkov, lešnikov in belih mandljev. ?

V RIfuzlu pa smo kar poskočili, ko smo se dogovorili za mletje Rok’s arašidovega masla kar v trgovini. Rok nam je priskrbel poseben mlin in pražene arašide, ki ti jih zmeljemo kar v tvojo posodico.

Več …

Praženi arašidi 100 %.

1 mnenje za Arašidovo maslo rinfuza

  1. Miha

    Ena izmed najboljših zadev v Rifizlu. Čistokrvno arašidovo maslo, v poljubnih količinah, direktno v mojo posodo. Moram pa opozoriti, da gre izredno hitro zmanjka, ko ga enkrat prineseš domov. ☺️

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…