🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Iščeš predavatelja za dogodek ali bi želeli pripeljati skupino na voden ogled Rifuzla?

Rifuzl je več kot trgovina. S svojim delom vsi rifuzlarji prispevamo k zmanjševanju odpadkov v vsakdanjem življenju in osveščamo o problematiki plastičnih odpadkov – bodisi z delom v trgovini, z dobrim zgledom ali s predavanji o tem, kako lahko vsak zmanjša količino proizvedenih odpadkov.

Dogovorimo se za termin!

 

Nihče ne želi poslušati dolgih, suhoparnih predavanj

A je še kaj kaj hujšega, kot poslušati suhoparnega, nepripravljenega predavatelja? 🤦‍♀️ Tudi če je tema zanimiva, ti po nekaj minutah misli odplavajo drugam. 😴

V Rifuzlu spreminjamo nakupovalne in življenske navade, da vsi živimo na okolju bolj prijazen način 🌍. Z našim delom to počnemo na način, ki je zanimiv, prijeten in ti da neko novo, pozitivno izkušnjo. In tega pristopa se kot predavatelj in govorec še posebej držim pri predavanjih in nastopih. 💁‍♂️

Na vsako predavanje se dobro pripravim, se prilagodim željam in čim več izvem o tem, kdo me bo poslušal, tako da je vsako predavanje individualno prilagojeno.

Na ta način je predavanje zanimivo za publiko, saj predstavitve “zero waste” (brez odpadkov) načina življenja, problematike oneznaževanja našega planeta s plastiko in projekt Rifuzl predstavim skozi veliko praktičnih primerov in na interaktiven način.

– Primož Cigler, soustanovitelj Rifuzla in predavatelj

Primer krajšega govora na dogodku TEDx Krško
Voden ogled trgovine Rifuzl za srednjo šolo

Voden ogled trgovine Rifuzl

Možnosti govorov, predavanj in predstavitev

1. Kratko predavanje in voden ogled Rifuzla

Pred trgovino pripravim kratko, 10 minutno predavanje o tem, koliko plastičnih odpadkov zavržemo, zakaj je to problem in o tem, kako je nastala ideja za Rifuzl.

Drugi del ogleda je v trgovini, kjer predstavim način, kako lahko nakupujemo s svojo embalažo, kako potek nakupa izgleda in kakšno ponudbo imamo v Rifuzlu.

Primerno za: vrtce, šole, srednje šole, skupine študentov, skupine do 30 ljudi.

Trajanje: 20 minut + vprašanja in odgovori.

Cena: ker je zadnji del vodenega ogleda nakup živil ali česarkoli drugega v lastno embalažo, se pred predavanjem in vodenim ogled kupi bone po ceni 3 eur na obiskovalca, ki se po koncu ogleda uporabijo za nakup česarkoli v trgovini. Na ta način vsak izmed udeležencev poskusi nakupovati s svojo embalažo v praksi, da ne ostane zgolj pri teoriji.

Izpolni obrazec spodaj

2. Predavanje “Kaj lahko storim, da zmanjšam količino odpadkov, ki jih proizvedem?”

Ustanovitelja Rifuzla, Manca in Primož, prideva k vam, na vašo šolo, društvo, … in pripraviva enourno predavanje z delavnico na temo zmanjševanja odpadkov. Predstaviva, koliko odpadkov proizvedemo, zakaj sta plastika in predvsem mikroplastika problem in skozi nekaj praktičnih primerov spoznamo kaj lahko vsak od nas naredi, da proizvede manj odpadkov.

Primerno za: večje skupine, društva in združenja, konference, dogodke, predavanja na fakultetah, vrtce, šole, …

Trajanje: 45 min do 1 ura + vprašanja in odgovori.

Cena: odvisno od lokacije in števila udeležencev – toliko, da pokrijemo lastne stroške in čas za pripravo na predavanje. Stopi v kontakt in se dogovorimo!

Izpolni obrazec spodaj

Če imaš vprašanja ali kakšne posebne želje – stopi v kontakt in se dogovorimo, da najdemo rešitev!

Pošlji povpraševanje za predavanje ali ogled Rifuzla

Povpraševanje ni obvezujoče, tako da pošlji čim prej, da lahko uskladimo termin!