✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €
Fržek napitek iz lešnikov in soje

NORA AKCIJA! 1 + 1 gratis, samo še ta teden!

Če nas poznaš, si zdaj verjetno misliš: Rifuzlarjem se je sfuzlalo! 🙄

Ja, to je to. Upirali smo se kolikor dolgo smo se lahko, a tudi najtrša volja pod takšnim pritiskom popusti 💥. V Rifuzlu danes začenjamo prvo akcijo 1 + 1 gratis ever. 😱

Velikokrat Rifuzl prejme kakšno pohvalo, kako je trgovina prijetna, ker ni polna popustov, kričečih napisov, oglasov … skratka Rifuzl je brez motečih elementov, ki manipulirajo kupca in ga prepričujejo v nakup nečesa, česar ne rabi. Da je v bistvu: “taka trgovin’ca, kamor se prideš malo sprostit in napolnit kozarčke”. Ta stavek mi je nekoč povedala ena izmed strank, ko je z nasmeškom na obrazu vstopila v Rifuzl, v nahrbtniku pa so ji žvenketali stekleni kozarci 💚.

O cenah sem nekoč že pisal. Dajmo danes še eno kratko rečt’ o popustih in akcijah in oh in sploh vsem, kar paše v trgovsko panogo.

Akcije dejansko že ves čas najdeš v Rifuzlu. Akcij in popustov v osnovi ne vidim kot nekaj slabega. Večina trgovin, ki se jih poslužuje, pa jih iz koristnega orodja hitro sprevrže v orodje za manipulacijo.

Občasno naročimo kakšne stvari več, kot nam jo potem tudi uspe prodati. Tako boš včasih naletel-a, da so kakšni izdelki pri nas znižani. S popustom ti določen izdelek z naše police sporoča: “hej, mene bi bilo res fino porabit, ker sicer me bo potrebno zavreči. Zato sem zdaj na voljo malo ugodneje, kot sicer. Vzemi me!”

Kdaj in zakaj torej včasih najdeš v Rifuzlu znižane izdelke?

  • Ko so izdelki blizu roka trajanja (recimo jogurti, rastlinski napitki in ostali izdelki v hladilniku),
  • kruh, ki nam ostane in ga prodajamo še naslednji dan (mimogrede, ker je to kruh iz kislega testa, se mu praktično ne pozna na svežini – preverjeno!),
  • količinski popusti za določene izdelke, ki so usklajeni popustom, kot nam jih dobavitelji dajo za večja naročila (prenesemo posebne ugodnosti na stranke, tako da mi nič dodatno ne zaslužimo).

“Kaj je zdaj s to akcijo 1 + 1 gratis, ki jo omenjaš v naslovu?”

Poznaš Tino iz Fržka? No, če jo ne poznaš, je zdaj super priložnost, da jo spoznaš. Tole je Tina iz Fržka:

Tina je s svojimi Fržek namazi in rastlinskimi napitki prisotna v našem hladilniku že vse od trenutka, ko je ogromen hladilnik prilomastil k nam. Če se prav spomnim, je to bilo nekje januarja 2019.

Tini je prejšnji teden eden od naročnikov odpovedal veliko naročilo namazov. Z ljubeznijo izdelane namaze bi bil smrtni greh stran metat. Tudi za prodajo v Rifuzlu je količina prevelika, da bi lahko vse prodali do uradnega roka uporabe.

Zato pa je Tina predlagala, da v Rifuzlu ob nakupu katerega koli Fržkovega izdelka (izbiraš med 5 okusi namazov, 3 rastlinskimi napitki in ovsenim pudingom) zraven dobiš brezplačno še:

  • Fržkov bučni namaz ali
  • napitek iz soje in praženih lešnikov ali
  • ovsen napitek.

Po mojem skromnem mnenju je to akcija, kot se šika, saj bomo z njo zagotovili, da odlična, kvalitetna hrana ne gre v nič!

Akcija pa velja do razprodaje zalog. Akcija ni več aktualna.

Ovsen puding fržek

Še tole: ja, ti namazi in rastlinski napitki so veganski. Ampak če ne spadaš v to skupino, naj te to ne odvrne, saj so odličnega okusa, zdravi in iz lokalnih sestavin! Midva z Manco nisva vegana, pa vse Fržkove izdelke z užitkom zmaževa! 😋

Pridi, se vidimo v Rifuzlu! 👋

In podeli to akcijo še s kom!

Ti je bil članek všeč? 🤗

Prijavi se na Rifuzlove novičke! Dobiš jih največ 2⨉ mesečno na svoj e-mail naslov. Obvestim te o novih objavah na blogu, o novostih v ponudbi ali te povabim na kakšen dogodek! 😉

Prijavi se tukaj
Obvestila

Pusti komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Nazaj
Novi izdelki v Rifuzlu – november 2019 do junij 2020
Naprej
🍒 Februarske češnje (in kako jih naročiti)