🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

⬇ Skok do naročilnice ⬇

Le še 0 days, 18h, 47min, 24s za prevzem v petek!

Kako naročiti?

Naročilnica se nahaja 👇 spodaj. Prevzemi naročil bodo v petek, od 10:00 dalje v Rifuzlu. Spodnja naročilnica je odprta do četrtka do 15:00, torej še 0 days, 18h, 47min, 24s .

O zelenjavi Vrtnarstva Grah

Zelenjavo pridelujeva na način, kot so to delale naše mame, babice. Upoštevava pravila dobrih sosedov in kolobarjenja, vedno bolj se orientirava tudi na luno, ko sejeva, delava zastirke, pobirava škodljivce, tako da poseganje po škropivih ni potrebno.

In ker vsa zelenjava raste v tleh, kjer lahko dobi vsa potrebna hranila za uspešno rast, lahko res „zavohaš“ tisto domačo zelenjavo, ki je prav taka, kot doma na vrtovih vrtičkarjev.

Nina in Aleš, Vrtnarstvo Grah, Škofja Loka

O zelenjavi sadjarske kmetije Krošelj

Nahajamo se na področju, kjer že od nekdaj pridelujejo najkvalitetnejše sadje daleč naokoli. Strmimo k temu, da s pomočjo novih znanj in tehnologij dvigujemo kvaliteto pridelave na še višji nivo.

Določeno sadje in zelenjavo že vrsto let gojimo na ekološki način. Seznam je vsako leto daljši! Sadimo nove sorte, ki so odporne na določene bolezni. Tako zmanjšamo potrebo po škropljenju. Izberemo pa tiste najboljšega okusa.

Tudi bučke in kumare se trudimo pridelati z minimalno uporabo škropiv. Bučk letos skoraj ni bilo potrebno škropiti (le enkrat, na začetku sezone), kumare smo škropili dvakrat, zaradi nekaj težav s plesnijo, a ta teden že pobiramo “ta nove” kumare iz drugega rastlinjaka, kjer so zdrave in ni potrebe po škropljenju.

Uroš Krošelj, sadjarska kmetija Krošelj, Artiče

Naročilnico spet odpremo to soboto.