🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Hej, ti! 👋

Spoznajmo se! 🤗

Spodaj najdeš naše rifuzlaste face. Face, ki vsako jutro napolnimo police (kamor plastika za enkratno embalažo nima vstopa), zvečer posesamo in pobrišemo prah, se dogovarjamo z novimi dobavitelji in širimo ponudbo, napišemo kakšno objavo in se te razveselimo ob prihodu v trgovino. Rifuzl živi in deluje zaradi vztrajne in radožive ekipe. Ekipe, ki poskrbi, da lahko zahajaš v trgovino brez plastične embalaže in tako v svojem življenju zmanjšaš količino smeti, ki jih proizvedeš! 🌍😉

Ko se nas spodaj nagledaš, pa nas pridi še v živo pozdravit v Rifuzl! 💥

Ekipa

Image with ornament

Manca Behrič

soustanoviteljica. skrbnica dobre volje. rifuzlarka.

Šefica in hkrati operativka ter prodajalka. Poskrbi, da je Rifuzl vsak dan in vse dni v letu takšen, da vanj z veseljem zahajaš. Ob dolgih večerih pa se z dobavitelji dogovarja za nove izdelke v naši ponudbi in skrbi, da česa obstoječega ne zmanjka.

Primož Cigler

soustanovitelj. tisti, ki ti piše maile. rifuzlar.

Postori, kar je pač potrebno postoriti, da Rifuzl nemoteno obratuje. Skrbi od avtomatizacije procesov, spletne strani, marketinga, objav na blogu in družbenih omrežjih, do tega, da prime v roke bormašino in zmontira na steno še kakšno polico (ki jih je vedno premalo).

Marcela H.

prodajalka. večna optimistka. rifuzlarka.

Izkušena pomočnica za tvoje (prvo ali vsako naslednje) nakupovanje v Rifuzlu, ki poskrbi, da je tvoj obisk pri nas pravo malo doživetje!

Ana L.

prodajalka. DIY ustvarjalka. rifuzlarka.

Si prišel-šla k nam brez svoje embalaže? Ne skrbi, Ana vedno najde rešitev zate, lahko ti pokaže tudi kako na hitro narediš preprost škrnicelj iz papirja.

Nives C.

prodajalka. popotnica. rifuzlarka.

Z veseljem ti bo povedala, katera je njena najljubša hrana v Rifuzlu in kaj vzame s seboj na potovanja. Z njo se lahko spustiš v debato o trajnostnem razvoju. Kot samooklicana kritičarka ti bo z veseljem predlagala film ali serijo, ki jo moraš nujno pogledati ter katera knjiga te bo popolnoma prevzela. Razveselila se bo vsakršne ideje za naslednje potovanje, saj je prava popotnica po duši, ki rada raziskuje neznane kotičke sveta in spoznava nove kulture.

Klara A.

online help. ustvarjalka. rifuzlarka.

Je nekakšen hišnik za vsa opravila povezana z različnimi spletnimi vsebinami Rifuzla. Drugače jo najdeš objemati drevesa (in grmičke) na Dolenjskem, kuhati marmelade in na kakšnem drugem kontinentu. Večino časa ima v roki fotoaparat. Njene vloge na Youtubu pa že itak spremljaš, ne?