✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €
Logotip Amon & Anis

Amon & Anis naravna kozmetika je nastala pod rokami strastnega raziskovalca in izdelovalca ekološke kozmetike Amona. Ta po končanem študiju ni iskal službe, temveč se je brez strahu posvetil raziskovanju sebe in svojim interesom. Začel je izdelovati naravno kozmetiko, saj je v trgovinah ni našel. Po usodnem srečanju z Anis sta iz domačega eksperimenta ustvarila bogat asortiman ročno narejene naravne kozmetike v stekleni embalaži. Vsak izdelek krasijo ročno naslikane ilustracije rastlin in totemskih živali, ki jih je upodobila Anis. Jeseni 2020 je njuno srčno delo prevzela nova ekipa, ki še vedno ustvarja po istih recepturah in z enako mero ljubezni. Amon&Anis je znan predvsem po:

  • učinkovitih naravnih DEODORANTIH, ki zares držijo cel dan,
  • ter naravnih SONČNIH KREMAH z mineralnimi filtri, primernih tudi za najbolj občutljivo kožo.

Vsi izdelki so 100% naravni in vsaj 98% ekološki, certificirani pri IKC UM, ameriški PETA Cruelty Free, veganski pa nosijo tudi angleški certifikat The Vegan Society.

Izdelki Amon & Anis v Rifuzl prispejo po pošti ali pa nam jih dostavijo osebno. Steklena embalaža deodorantov, sončnih krem in mazil, ki so na voljo v Rifuzlu, je v celoti vračljiva in se ponovno uporabi.

Seznam izdelkov Amon & Anis

Prikaz vseh 11 rezultatov